Subscribe RSS

Servicii incluse si neincluse Samos

Samos – destinatie turistica veche de peste4.000 de ani!

DORISSA BAY 5*
GLICORISA BEACH 3*
LABITO 2*
PEGASUS 2*
MIKALI BAY 3*+
STUDIOURILE DIAS 3*
STUDIOURILE ELECTRA 3*

Samos se afla in partea de nord-est a Marii Egee. Stramtoarea Mycale, lata de 1.6 km, separa insula de coasta Turciei. Inceputurile istoriei insulei Samos sunt pierdute in ceata timpului. Este insa cunoscut faptul ca insula Samos a fost locul preferat de vacanta al lui Antoniu si al Cleopatrei.

Odinioara una din importantele forte navale, Samos este astazi una dintre cele mai frumoase insule din Grecia. Peisajele montane pitoresti, vegetatia minunata si apele cristaline ale marii incanta vizitatorii. Insula este cunoscuta ca fiind o destinatie linistita, de familie. Linia de coasta a insulei Samos este punctata cu golfuri micute tivite de copaci care ajung pana pe nisip. Kokkari, Tsamadou, Lemonakia, Potokaki si Kerveli sunt cateva dintre cele mai renumite plaje, in timp ce Pythagorio, Heraion si Karlovassi sunt cele mai populare statiuni turistice.

In noptile intunecate de iarna, cand pescarii trec pe langa pantele abrupte si batute de vanturi ale Muntelui Kerkis, vad o lumina in varful muntelui care, aidoma unui far, ii calauzeste pe un curs sigur in timpul furtunilor. Ei cred ca lumina este spiritul lui Pitagora…. pentru ca Samos este locul de nastere al unor personalitati de seama: Pitagora – matematician, astronom, profesor si filosof, Aristarchus – considerat unul dintre cei mai mari astronomi ai tuturor timpurilor, Esop – autor al nemuritoarelor fabule. Mitologia spune ca zeita Hera s-a nascut pe aceasta insula, drept pentru care aici se afla ruinele templului antic inchinat ei.

Ziua 1: plecare din Bucuresti spre insula Kos (cursa charter). Transfer la hotel 3* in Kos, cazare si cina.

Ziua 2: mic dejun. Timp liber la dispozitie. Transfer in port, imbarcare pe vas (ora 14:00) si transfer in insula Samos (biletele de ferryboat se primesc la imbarcare). Sosire in Samos (ora 18:00), transfer privat la hotelul ales. Cazare si masa conform serviciilor oferite de hotelul ales.

Ziua 3-5: timp liber la dispozitie. Posibilitatea de a efectua excursii optionale (ghid local de limba engleza).

Ziua 6: transfer in port, imbarcare pe vas (ora 8:00) si plecare spre insula Kos. Sosire in Kos (ora 12:00), transfer la hotel 3*, timp liber, cina.

Ziua 7: transfer la aeroport. Imbarcare pe cursa charter Kos-Bucuresti.

Excursii optionale in Samos:

1. Croaziera de 1 zi (pranz inclus). Se navigheaza de-a lungul coastei sudice a insulei si se face oprire pentru plaja si inot pe una dintre cele mai renumite plaje ale insulei. Pranzul se serveste pe vas (include ouzo sau vin). NU sunt incluse: transferul in/din portul Pythagorion, bauturile racortoare, apa, berea. Plecare din port: 10:00, revenire in port: 17:30. Pret informativ: 35 eur/adult, 18 eur/copil 3-12 ani.

2. Croaziera de seara (cina inclusa). Se navigheaza de-a lungul coastei sudice a insulei, pana la o plaja protejata de vanturi. In timp ce echipajul pregateste cina, vom admira minunatul apus de soare, in ritmurile muzicii grecesti live, savurand un pahar de vin sau de ouzo. Dupa cina, vom dansa si ne vom relaxa inainte de a reveni in port. NU sunt incluse: transferul in/din port, bauturile racoritoare, apa, berea. Plecare din port: 19:00, revenire in port: 23:30. Pret informativ: 40 eur/adult, 20 eur/copil 3-12 ani.

3. Croaziera in Turcia – Pornim spre Asia si acostam in Kusadasi, aflat la numai 3 km de Samos. Vom vizita Efes, unul dintre cele mai bine conservate orase antice din Mediterana. Dupa vizitarea cetatii (cu ghid local de limba engleza), timp liber in Kusadasi (cca 2 ore). Pret informativ: 65 eur/adult (40 eur/copil 3-12 ani) + 10 eur/persoana (taxa portuara in Kusadasi, se achita la fata locului). NU sunt incluse: transferul in/din portul Pythagorion, pranzul. Plecare din port: 08:30, revenire in port: 18:30. NOTA: pentru aceasta excursie trebuie pasaport.

4. Croaziera in Patmos – situata la 32 mile de Samos, insula Patmos este vestita pentru Manastirea Sf. Ioan (sec. 10) si Pestera Apocallipsei, in care se spune ca a avut revelatia Sf. Ioan, ambele declarate Patrimoniu UNESCO (ghid local de limba engleza). Dupa vizitarea acestor obiective, timp liber pentru a explora insula pe cont propriu. NU sunt incluse: transferul in/din portul Pythagorion, pranzul. Plecare din port: 08:30, revenire in port: 18:30. Pret informativ: 60 eur/adult, 32 eur/copil 3-12 ani.

5. Turul insulei – veti avea ocazia sa vizitati (autocar cu aer conditionat) cele mai atractive locuri de pe insula: situl arheologic de la Efpalinio, manastirea din sec. 16 Sfanta Cruce, satul traditional Pirgos. Popas la Karlovassi pentru pranz (nu este inclus), dupa care vom vizita Valea Privighetorilor si pitoreasca statiune Kokkari (ghid local de limba engleza). Plecare din Pythagorion: 8:30, revenire in oras: 18:30. Pret informativ: 40 eur/adult, 28 eur/copil 3-12 ani.

Pretul include: – transport avion cursa charter Bucuresti – Kos – Bucuresti – 2 cazari la hotel de 4 stele cu demipensiune in Kos (1 noapte la tur si cealalta la retur) – 5 cazari cu regimul de masa specificat, in Samos – transfer aeroport-hotel-aeroport, transfer hotel-port-hotel atat in Kos cat si in Samos – bilet ferry boat Kos-Samos-Kos – transfer la aeroportul Otopeni din Brasov, Ploiesti, Craiova, Pitesti, Constanta (la cerere, in limita disponibilitatii) – asistenta turistica locala in limba engleza

Pretul nu include: – taxe aeroport: 95 eur/persoana – asigurari (storno; medicala; etc.)

CHARTER AVION KOS

Cursa charter  Bucuresti-Kos-Bucuresti Zi de operare: marti Perioada de operare: 4 iunie 2013 – 1 octombrie 2013 Compania aeriana: AEGEAN AIRLINES

decolare ora decolare aterizare ora aterizare numar zbor
Bucuresti OTOPENI 18:30 Kos 20:00 A3 4329
Kos 9:30 Bucuresti OTOPENI 11:15 A3 4326

Transfer GRATUIT la aeroportul OTOPENI in fiecare MARTI in perioada 4.06 – 1.10 Puncte de imbarcare si ore de plecare (INFORMATIV – programul poate suferi modificari de la o plecare la alta, informatiile exacte vor fi comunicate cu cel tarziu 3 zile inaintea fiecarei plecari)

ORAS IMBARCARE LOC IMBARCARE ORA IMBARCARE TUR ORA IMBARCARE RETUR
Brasov Benzinaria Petrom, langa Mc. Donalds 13:15 18:00
Craiova In fata parcului Romanescu 12:15 18:00
Ploiesti Gara de Sud 15:15 18:00
Pitesti Centru 14:15 18:00
Constanta Parcarea pavilionului expozitional (vis-a-vis de Hotel Malibu) 13:15 18:00
Va rugam sa va conformati legislatiei privind regimul de calatorie in strainatate al MINORILOR.

Mai multe informatii pe: www.politiadefrontiera.ro.
Category: Charter Samos
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.