Subscribe RSS

Samothraki Hotel Kastro

Hotel Kastro Samothraki

Hotelul Kastro este amplasat pe coasta nord-vestica a insulei, in Paleopoli, la doar 5 km de Kamariotissa, portul insulei Samothraki.

Hotelul are 50 de camere de 15 m2 fiecare, distribuite in bungalouri. Kastro Hotel este amplasat foarte aproape de tarm, fapt ce ii confera o priveliste mirifica asupra Marii Traciei.

In cladirea centrala se afla Receptia, Restaurantul si Barul acoperit. Fiecare camera are balcon si beneficiaza de o vedere spectaculoasa la mare. In toate camerele exista TV, mini-bar, sistem de aer conditionat, telefon si radio.

Se poate intampla ca, in timp ce serviti micul dejun, sa aveti sansa de a vedea delfinii inotand in mare. Dar chiar daca nu aveti norocul acesta, va veti putea bucura pe deplin de dullciurile de casa, ce sunt, pe buna dreptate, mandria locuitorilor din Samothraki.

Hotelul, cum spuneam se gaseste in Paleopoli, foarte aproape de situl arheologic unde sunt expuse vestigiile antice ale insulei.

Alte puncte importante ale insulei se afla dupa cum urmeaza:

Port (Kamariotissa)              – 5.5 km

Hora (capitala)                     – 4.0 km

Therma (plaja)                      – 8.0 km

Turnul Fonias (cascada)       – 11.0 km

Kipos (plaja)                          – 22.0 km

Pahia Ammos (plaja)            – 22.0 km

Samothraki este o insula salbatica, natura este aici neatinsa, iar apele inca mai sunt cristaline, asa ca, daca sunteti un adevarat iubitor de natura, ar trebui sa nu pierdeti sansa de a inota in Vathres, sub cascada, sau doar sa va plimbati pe insula si sa va bucurati de peisaj, dar si de prietenia oamenilor locului.

Pentru tarife nu ezitati sa ne contactati !

Category: Samothraki
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.